index.php
 

Raco Studiebureau

Nieuws

Nieuwe collega’s

We verwelkomen onze nieuwe collega’s, Gunther & Bram!

Bouwverlof 2020

Heropening kantoor Raco!

Vanaf 2 juni is ons kantoor terug toegankelijk

UPDATE – Coronavirus COVID-19

Omwille van de uitzonderlijke omstandigheden door het coronavirus COVID-19 en daarbij de recentste beslissing van de Nationale Veiligheidsraad in acht gekomen, waarbij thuiswerk de norm blijft, zal ons kantoor beperkt toegankelijk zijn tot 2 juni 2020. Onze medewerkers werken van thuis uit en blijven uiteraard bereikbaar.

Het Raco team

UPDATE – Coronavirus COVID-19

De Nationale Veiligheidsraad heeft gisteren beslist de coronamaatregelen te verlengen tot en met 3 mei 2020. Ons kantoor zal bijgevolg niet toegankelijk zijn tot 3 mei 2020. Onze medewerkers werken van thuis uit en blijven uiteraard bereikbaar.

Het Raco team

Vrolijk Pasen

UPDATE – Coronavirus COVID-19

Omwille van de uitzonderlijke omstandigheden door het Coronavirus COVID-19 zal ons kantoor niet toegankelijk zijn tijdens de paasvakantie, van 4 tot 19 april 2020. Onze medewerkers werken van thuis uit en blijven uiteraard bereikbaar. Indien u hen wenst te contacteren kunt u alle e-mailadressen en gsm-nummers terugvinden op onze website www.ra-co.be. Het welzijn van onze collega’s staat voor ons voorop. We verontschuldigen ons voor het eventuele ongemak.

Zorg goed voor jezelf en je naasten!

Het Raco team


Coronavirus COVID-19

Beste klant en partner
 
Bij Raco bv zijn we heel erg begaan met de gezondheid en het welzijn van al onze medewerkers, klanten en partners. De komende weken zijn van kapitaal belang om de coronacrisis snel onder controle te krijgen en de negatieve gevolgen op alle vlakken te beperken.
 
Hierbij informeren we jou omtrent de maatregelen die Raco neemt, in aansluiting met de maatregelen van de overheid. Raco blijft de komende weken operationeel om zo onze dienstverlening maximaal te verzekeren en afspraken en planning zo goed mogelijk na te komen. We zullen dit evenwel doen op een aangepaste manier.
 
Onze mensen zullen vanaf vrijdag 20 maart thuis werken. Er wordt gekozen om de interne én externe communicatie te organiseren per telefoon, mail, Skype, Teams of andere veilige digitale kanalen. Daarnaast stellen wij uiteraard de fysieke afspraken en werfbezoeken uit.
 
Alle werkzaamheden die geen fysiek contact vergen, lopen dus gewoon verder. We hopen zo het hoofd te bieden aan deze buitengewone tijden en onze samenwerkingen zo veilig mogelijk te stellen.
 
Het spreekt voor zich dat wij de evolutie op de voet volgen en ons zullen aanpassen naar eventuele verdere ingrepen van de overheid.
 
Hou het veilig, gezond en zorg goed voor elkaar!
 
Vriendelijke groet

Het Raco Team

Raco op Jobbeurs Thomas More Hogeschool te Geel

Kerstdiner 2019

Het kerstdiner is doorgegaan in restaurant Barnaba te Koersel. Het was een gezellig samen zijn met collega’s en hun partners. Ideaal om het kerstverlof in te zetten!