index.php
 

Raco Studiebureau

Nieuws

Coronavirus COVID-19

Beste klant en partner
 
Bij Raco bv zijn we heel erg begaan met de gezondheid en het welzijn van al onze medewerkers, klanten en partners. De komende weken zijn van kapitaal belang om de coronacrisis snel onder controle te krijgen en de negatieve gevolgen op alle vlakken te beperken.
 
Hierbij informeren we jou omtrent de maatregelen die Raco neemt, in aansluiting met de maatregelen van de overheid. Raco blijft de komende weken operationeel om zo onze dienstverlening maximaal te verzekeren en afspraken en planning zo goed mogelijk na te komen. We zullen dit evenwel doen op een aangepaste manier.
 
Onze mensen zullen vanaf vrijdag 20 maart thuis werken. Er wordt gekozen om de interne én externe communicatie te organiseren per telefoon, mail, Skype, Teams of andere veilige digitale kanalen. Daarnaast stellen wij uiteraard de fysieke afspraken en werfbezoeken uit.
 
Alle werkzaamheden die geen fysiek contact vergen, lopen dus gewoon verder. We hopen zo het hoofd te bieden aan deze buitengewone tijden en onze samenwerkingen zo veilig mogelijk te stellen.
 
Het spreekt voor zich dat wij de evolutie op de voet volgen en ons zullen aanpassen naar eventuele verdere ingrepen van de overheid.
 
Hou het veilig, gezond en zorg goed voor elkaar!
 
Vriendelijke groet

Het Raco Team

Raco op Jobbeurs Thomas More Hogeschool te Geel

Kerstdiner 2019

Het kerstdiner is doorgegaan in restaurant Barnaba te Koersel. Het was een gezellig samen zijn met collega’s en hun partners. Ideaal om het kerstverlof in te zetten!

Nieuwe collega

We verwelkomen onze nieuwe collega, Iván!

Nieuwe collega

We verwelkomen onze nieuwe collega, Marieline!

Beste wensen vanwege Team Raco!

Prettige feestdagen!

Team Raco wenst iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Kerstverlof

Ons kantoor is gesloten van 23/12/2019 t.e.m. 01/01/2020.

Teambuilding weekend 2019

Studiebureau Raco ging afgelopen weekend, voor het vierde jaar op rij, op 3-daagse teambuilding. Dit jaar was de bestemming Jabbeke en iedereen was van de partij, ook ‘Bailey’ onze office dog.

Naast tal van presentaties van onze eigen medewerkers, hadden we weer het genoegen om Liesbet en Benny van Thercon te mogen verwelkomen als gastsprekers en in primeur ook gastsprekers Vincent en Dries van Atlas Engineering. Verder was er genoeg tijd om Oostende te bezoeken, gezellig in teams te koken, te kwissen en te genieten van de vele faciliteiten (biljart, tafelvoetbal, sauna, infraroodcabine en het binnenzwembad) die onze vakantiewoning te bieden had.

Nu is het weer een jaartje uitkijken naar het volgende teamweekend.

Reportage Kanaal Z

De filmploeg van ‘Alle zaken op een rijtje’ heeft onlangs een reportage gemaakt over ons studiebureau. Naast een bezoek aan ons kantoor, zijn ze ook langs geweest bij referentieproject ‘Cultuurcentrum Muze’ te Heusden-Zolder.

Klik hier om de reportage te bekijken.