index.php
 

Raco Studiebureau

Nieuws

Nominatie Trends Gazellen 2021

2020 zal omwille van de coronacrisis de geschiedenis ingaan als een jaar vol uitdagingen. Vele bedrijven moesten gebruik maken van de vele steunmaatregelen en zagen hun doelstellingen smelten als sneeuw voor de zon.

Wij kregen als afsluiter van 2020 wel nog zeer positief nieuws in de bus van het magazine Trends. Met trots mogen wij aankondigen dat ons studiebureau voor de eerste keer genomineerd is voor de Limburgse Trends Gazellen 2021.

Al 20 jaar selecteert de redactie van Trends snelgroeiende bedrijven die een integraal onderdeel van ons economische landschap vormen. Eén voor één competitieve ondernemingen die het ondernemingsklimaat in hun regio positief beïnvloeden. Trends Gazellen zijn krachtbronnen van innovatie en werkgelegenheid, die een inspirerend rolmodel zijn voor andere bedrijven.

De nominatie tot Trends Gazellen kregen we natuurlijk niet zomaar, die hebben we verdiend dankzij onze groeicijfers:
• groei in cash-flow
• groei in personeel
• groei in toegevoegde waarde

Ons harde werk van de voorbije jaren wordt hierdoor beloond met nationale bekendheid en regionale erkenning. Deze nominatie was enkel mogelijk dankzij het werk dat al onze medewerkers, elke dag opnieuw, presteren! Zonder ons gedreven en enthousiast team was dit niet gelukt.

Gaan we onze nominatie verzilveren en worden we uitgeroepen tot de eindwinnaar van Limburg? Dat komen we in de loop van 2021 te weten.

Kom meer te weten over Trends Gazellen via volgende link

Beste wensen vanwege Team Raco!

Fijne feesten!

Team Raco wenst iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Kerstverlof

Ons kantoor is gesloten van 24/12/2020 t.e.m. 03/01/2021.

Nieuwe collega’s

We verwelkomen onze nieuwe collega’s, Brecht & Andrea!

Nieuwe collega’s

We verwelkomen onze nieuwe collega’s, Gunther & Bram!

Bouwverlof 2020

Heropening kantoor Raco!

Vanaf 2 juni is ons kantoor terug toegankelijk

UPDATE – Coronavirus COVID-19

Omwille van de uitzonderlijke omstandigheden door het coronavirus COVID-19 en daarbij de recentste beslissing van de Nationale Veiligheidsraad in acht gekomen, waarbij thuiswerk de norm blijft, zal ons kantoor beperkt toegankelijk zijn tot 2 juni 2020. Onze medewerkers werken van thuis uit en blijven uiteraard bereikbaar.

Het Raco team

UPDATE – Coronavirus COVID-19

De Nationale Veiligheidsraad heeft gisteren beslist de coronamaatregelen te verlengen tot en met 3 mei 2020. Ons kantoor zal bijgevolg niet toegankelijk zijn tot 3 mei 2020. Onze medewerkers werken van thuis uit en blijven uiteraard bereikbaar.

Het Raco team