page.php
 

Raco Studiebureau

EPB/PEB

De EPB-regelgeving of Energieprestatieregelgeving trad in heel België in voege begin 2006. Ieder bouwwerk waarvoor een energieprestatiedossier nummer wordt toegekendmoet voldoen aan de wetgeving om de moment waarop de bouwvergunning wordt aangevraagd. De wetgeving verschilt van regio tot regio (Vlaanderen-Wallonië-Brussel), maar heeft overal hetzelfde doel. Dit is het bekomen van energiezuinige gebouwen en het afbouwen van de CO2 productie.

Raco is al vanaf het begin (2006) een erkend EPB verslaggever/EPB-adviseur in Vlaanderen en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en heeft EPB steeds als een van de hoofdactiviteiten uitgevoerd. We zijn zowel in kennis als in uitvoerend personeel meegegroeid met de wetgeving en kunnen daarom helpen uw project te realiseren op een zo economisch mogelijke manier, rekening houdend met het ontwerp.

Waar we ons in het begin vooral concentreerden op de particuliere markt, zijn we in de loop der jaren en vooral de laatste tijd geëvolueerd naar alle branches van de EPB-studies. We zullen altijd in de woningbouw actief blijven, maar u kan ons al maar vaker terugvinden in de specifieke en moeilijkere projecten zoals appartementen, scholen, kantoren en industriegebouwen.