single.php
 

Raco Studiebureau

Nieuws

Coronavirus COVID-19

Beste klant en partner
 
Bij Raco bv zijn we heel erg begaan met de gezondheid en het welzijn van al onze medewerkers, klanten en partners. De komende weken zijn van kapitaal belang om de coronacrisis snel onder controle te krijgen en de negatieve gevolgen op alle vlakken te beperken.
 
Hierbij informeren we jou omtrent de maatregelen die Raco neemt, in aansluiting met de maatregelen van de overheid. Raco blijft de komende weken operationeel om zo onze dienstverlening maximaal te verzekeren en afspraken en planning zo goed mogelijk na te komen. We zullen dit evenwel doen op een aangepaste manier.
 
Onze mensen zullen vanaf vrijdag 20 maart thuis werken. Er wordt gekozen om de interne én externe communicatie te organiseren per telefoon, mail, Skype, Teams of andere veilige digitale kanalen. Daarnaast stellen wij uiteraard de fysieke afspraken en werfbezoeken uit.
 
Alle werkzaamheden die geen fysiek contact vergen, lopen dus gewoon verder. We hopen zo het hoofd te bieden aan deze buitengewone tijden en onze samenwerkingen zo veilig mogelijk te stellen.
 
Het spreekt voor zich dat wij de evolutie op de voet volgen en ons zullen aanpassen naar eventuele verdere ingrepen van de overheid.
 
Hou het veilig, gezond en zorg goed voor elkaar!
 
Vriendelijke groet

Het Raco Team

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × three =